Köpenhamn Marathon

I helgen var det dags att genomföra ett av mina knasiga upptåg jag ibland får för mig. Jag hade för något år sen bestämt mig för att springa ett marathon. I söndags kl 09.30 gick starten av Köpenhamn Marathon. 3h 56 minuter senare gick jag i mål. Väldigt nöjd då målsättningen var att komma under 4 timmar. Så här 2 dagar senare har jag en ordentlig träningsvärk, men man kan väl inte räkna med annat när benen ska ta sig runt 4,2 mil…

I lördags passade jag och Linda på att åka över till Tyskland för att inhandla diverse alkoholhaltiga drycker. Ser särskilt fram emot Bacardi Mojito – tur att vi köpte 6 flaskor så att man klarar sig hela sommaren :)   // Henrik

2 thoughts on “Köpenhamn Marathon

  1. Shysst bloggis:)

    Den där Bacardin Mojiiton ser vi fram emot att testa..hihi!

  2. Pingback: Henrik & Linda Zobal » Blog Archive » Marathon mannen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>