Marathon-mannen

I helgen var det så äntligen dags för Stockholm Marathon som min älskade man tränat inför. Start och mål var Stockholms stadion och givetvis var jag på plats för att se min man ge sig iväg på denna 42km långa löprunda. Även min svärfar Hans sprang maran så svärmor och jag spenderade dagen genom att strosa på stan och heja på våra män.

Henrik tog sig i mål på det otroligt fina tiden 3.33 tim! En förbättring med 25 minuter mot när han sprang Köpenhamn Marathon. Hur bra som helst!! Hans gick i mål på 4.33 vilket är ca 30 min bättre än Köpenhamn. Stockholm Marathon ska även vara en svårare bana än Köpenhamn, så väldigt fina prestationer.

Detta firade vi på restaurangen “Grill“. En restaurang jag varm rekommenderar, otroligt bra mat i en lite annorlunda atmosfär.

/Linda

One thought on “Marathon-mannen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>