Min nya vän

Ja jag hoppas i alla fall att vi kan bli vänner – bästa vänner. Henrik har kämpat med att sätta ihop denna crosstrainer så nu står den här redo att använda. Det går helt emot mina inredningsprinciper att ha den här i vardagsrummet. Först hade jag tänkt att ha den uppe, men nej. För att jag ska kunna använda den så ofta som möjligt måste den stå här, så jag kan ha bra uppsikt över lillskrutten samtidigt. Det är just därför crosstrainern har fått flytta in, för att jag ska kunna träna samtidigt som jag har lilleman vid min sida. Så nu vill jag bara att min förkylning och kliiga hals ska försvinna så jag kan börja träna.

 

 

/Linda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>