Johansfors All Stars

Måndagen den 16 juni skall min man, bättre sent än aldrig, möta ett allsvenskt lag…och inte vilket som helst…det bästa så klart! KFF!

Han har blivit uttagen till Johansfors All Stars. Tillsammans med alla bröderna Elm ska han göra sitt bästa för att besegra mästarlaget KFF.

Hur blev Henrik uttagen? Ja, fråga inte mig….det var 13 år sedan han spelade i Johansfors, 7 år sedan han spelade i Emmaboda och där med 7 år sedan han spelade fotboll mer seriöst. Den senaste tiden har han spelat ett fåtal korpmatcher samt hoppat in och spelat match nu med Johansfors ett par gånger. Men tydligen har han riktigt fina kvaliteter som uppskattas tillräckligt för att få vara med i bröderna Elms “Julbollen” samt nu i All Star laget. Tydligen är han även ganska bra enligt vad David Elm skriver i sin blogg.

Jag skriver tydligen för själv har jag aldrig sett honom på en fotbollsplan… aldrig sett honom springa i ett par fotbollsskor. Möjligheten har inte kommit upp. Nu missar jag det igen. Med två små barn som ska sova vid den tiden och ingen hemma som kan passa barnen, kan jag tyvärr inte ta mig till Johansfors. Men ni som kan: Åk dit heja på Henrik!!….och framför allt: TA BILDER….så jag får bevis på att han kan springa i ett par fotbollsskor!			

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>