Hjälp mitt namn är borta!

Tips på en väldigt bra barnbok!
För en tid sedan så såg jag på brittiska “Draknästet”. Ett program där entreprenörer får pitcha sin idé för framstående företagspampar. Ofta är det väldigt dåliga och ogenomtänkta idéer. Men denna gången var det en som hade, vad jag tyckte, en väldigt bra företagsidé. En barnbok som skräddarsys med barnets namn. Vad nu, tänkte du, det finns ju massa sådana! Ja, Men dessa hade tänkte ett varv till.

Man går in på deras väldigt lättförståeliga webbsida. Knapprar in barnets namn och om det är en flicka eller en pojke. Sedan får man en äventyrsberättelse om barnet där det skräddarsydda ligger i att man möter olika figurer för varje bokstav i namnet. Hjälp mitt namn är borta – heter boken och äventyret handlar om att hitta sitt namn.

Jag blev så glad när jag såg att detta nu även kommit ut på svenska, så jag beställde direkt till båda våra barn och gav dem i julklapp. Arvid, som börjat intressera sig för bokstäver, satt med uppspärrade ögon, när jag läste boken första gången. – Mamma, vad heter han?! sa Arvid efter varje bokstav. Och han blev så glad i slutet när han fick reda på att hjälten var han!

Ett presenttips till födelsedag, namngivning eller jul.  Ni hittar den här!

Jag har 3 st rabattkoder på 15% att dela ut för dig som är intresserad, först till kvarn…

2 thoughts on “Hjälp mitt namn är borta!

  1. Hej!
    Hittade din blogg nu när jag letade efter boken om att hitta sitt namn. Såg du hade några rabattkoder. Jag skulle bli glad för en. Ska beställa boken till lilla kusin Lovis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>