En lyxig helg!

Ja, denna helg var verkligen lyxig. Barnens farmor och farfar ville ha barnen över helgen så jag skjutsade dit dem på fredagen. Barnen fick en mysig helg med besök i simhallen och kalas och lek med kusinerna.

Henrik och jag passade på att ta en AW på fredagskvällen. Först gick vi till Kött och Bar där vi drack champagne och åt ostron. Sedan hade Henrik bokat in oss på Pinchos där vi drack drinkar och åt goda smårätter.

På lördagen blev det lång sovmorgon, en lätt frukost och sedan gav vi oss iväg på lite ärenden. När vi blev sugna på lunch åkte vi till Park Hermina där vi åt deras italienska brunch, en blandning av flera olika italienska specialiteter och delikatesser.

Vi hade tänkt att ta en långpromenad men det regnade och snöade och var riktigt otrevligt, så vi åkte och handlade istället. På City gross hade Henrik redan i förväg beställt en skaldjursplatå som en liten överraskning till kvällen. Dels för att fira mitt nya jobb och dels för att passa på att lyxa till det när tillfälle ges. Supergott och supermysigt.

Det lyxigaste av allt på hela helgen var att vi kunde lägga all uppmärksamhet på varandra och verkligen prata. Prata om stora som små saker, väsentliga och oväsentliga. I vardagen hinner vi oftast bara prata om sånt som är aktuellt just nu när det gäller barnen, jobb och närmaste planeringen.

En helg med full avkoppling och lite SPA för själen tillsammans med Han som har hela mitt hjärta.
Tack fina svärföräldrar för att ni ställer upp för barnen så fint.

One thought on “En lyxig helg!

  1. Roligt att ha dom! vi hjälper till så länge vi kan och orkar!! Kramar till er….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>