En Ölandsfavorit – Strandnära

En liten pärla på Öland som inte ligger allt för långt ifrån bron är StrandNära. Så här beskriver de sig själva:

“StrandNära bjuder på ett naturskönt & miljöcertifierat Bed & Breakfast och EkoCafé. I charmig trädgårdsmiljö med idylliska, lugna omgivningar, bara ett stenkast från havet med bad & långa strandpromenader kan du njuta i lugn & ro”.

Hit åkte jag med vår son för att gå på stranden och fynda fina stenar. Arvid har en liten stensamling och ville så gärna åka och hitta lite fler fina stenar, så då åkte vi till den mysiga stranden precis nedanför Strandnära. Efter att ha hittat några fina skatter på stranden gick vi för att ta en lunch. Vilken lunch! Så gott, lagat från grunder med bara ekologiska råvaror. Butiken och caféet är så mysigt att bara strosa runt i och de har verkligen lagt ner sin skäl i allt de serverar. Rekommenderas varmt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>