Bokklubben hemma hos mig

Förra veckan var det min tur att vara värdinna för bokklubben. Ombyggnationen av Karlsrorondellen gjorde att jag fick köa  i en timme, och att mitt tidsschema med matlagning och annat sprack, men jag hann ändå.

Jag bjöd tjejerna på en höstig sallad, persiljemarinerad fläskfilé samt getost med honung och valnötter till huvudrätt. Till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljvisp. Som vanligt blev det mycket välbehövligt prat om viktiga som triviala saker och många skratt.

Boken vi hade läst till denna gång var; Näktergalen av Kristin Hannah. Nästa inlägg tillägnar jag denna bok. Alla älskade boken och den fick det högsta betyget hitintills i bokklubbens historia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>