Min “att-läsa-lista”

Som ni vet älskar jag att läsa. Jag hittar alltid nya böcker jag vill läsa. Just nu är dessa böcker på min “att-läsa-lista”. En salig blandning av genrer. Dels en av mina nya favoriter när det gäller thrillers – Karin Slaughter men även drama som Ett litet liv eller Belgravia. Bokklubben har fått mig att lyfta blicken lite och inte bara välja deckare. Det går att hitta riktiga blandvändare som inte är deckare.

Dock är den senast utlästa boken just en deckare/thriller – Sharon Boltons Daisy i kedjor. Det är kanske fjärde boken jag läser av henne och den var väldigt bra. Lite annorlunda upplägg där tidningsartiklar, handskrivna brev och mail blandas med berättarrösten. Helt klart spännande och läsvärd.

Nu skulle man tro att efter denna bok började jag läsa någon av de här ovan, men nej. Efter att jag fotat dessa bilder fick jag för mig att beställa lite fler böcker då jag fått boktips från kollegor, så nu läser jag något helt annat. Vilket även innebär att stapeln här ovan har växt med fyra böcker…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>