Det där med hotellfrukost

Många gånger när man åker iväg och ska bo på hotell är det just hotellfrukosten som många ser fram emot. Så har det alltid varit för mig i alla fall. Frukostbuffé där man kan välja från massor av godsaker, sitta lugnt och läsa en tidning (om man åker utan barn) och bara få en lyxig start på dagen.

Nu bor jag på hotell nästan varje vecka. Hotellfrukosten har därmed tappat sin forna glans. Ska jag vara ärlig är det inte alltid som jag äter frukosten. Lyxen för mig, med att bo på hotell, ligger i att ta en lugnare morgon. Hinna ta en dusch (vilket jag bara gör på kvällen hemma) se på nyhetsmorgon när jag gör mig i ordning och ja, bara ta det lugnt.

När vi bodde på hotell I Amsterdam hade de ingen frukostbuffé. De hade en frukostmeny. Vilket var väldigt befriande tycker jag. Vi satt i en liten intim restaurang och de kom och serverade den menyn vi beställt. Kaffet var riktigt kaffe, gjort efter beställning i en riktig kaffemaskin. Brödet var nybakat och yoghurten toppad av färska frukter. En riktigt bra start på varje dag i Amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>