Juletid och massor att stå i

Jag älskar julen. Det är en tid som man helt ägnar åt familjen och en massa mysiga förberedelser som sedan leder fram till själva julafton.

Men det är just en massa förberedelser. Mycket som skall göras klart på jobbet innan det går att ta ledig. Massor som ska fixas hemma och massa aktiviteter för barnen.

Astrid har haft avslutning på sin dans vilket innebar fyra danser i ett fullsatt Kalmarsalen. Oj vad mitt mammahjärta svämmade över. Att hon gillar dans gör mig så glad, då jag själv ägnade många år åt det. Astrid kunde heller inte sitta still när vi tittade på de stora tjejerna som uppträdde efter. Ja, det är vår danstjej det.

Tyvärr satt jag där i publiken med hög feber och frossa. Sedan hade jag feber måndag till torsdag förra veckan. Tog jag ledigt från jobbet? Nej. Jag jobbade fullt, fast hemifrån så jag kunde gå runt och hosta i min morgonrock. Men att vara från jobbet helt nu blir jag bara mer stessad av.

Nu är jag frisk och försöker komma ikapp men julklappar och annat julfix. I helgen firar vi jul med min systers familj och min mamma. På Julafton firar vi med Henriks familj.

Ikväll är det luciafirande på Astrids förskola. Henrik klämmer av två julfester denna vecka och jag har jullunch med jobbet imorgon.

Som sagt älskar julen, men lite väl mycket som måste fixas nu så jag kommer nog inte blogga så mycket mer innan jul.

Ta hand om er och ät många pepparkakor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>